Digitale activiteiten

Vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus gaan alle activiteiten van het buurtsportteam niet door t/m 6 april.

Het Buurtsportteam vindt het heel jammer dat kinderen niet naar school kunnen deze weken en daarom drie weken niet naar de gym, pauzesport en onze andere activiteiten kunnen komen.
Maar…. hier hebben wij een oplossing voor bedacht! De komende weken zullen er via de sociale media kanalen van het buurtsportteam digitale initiatieven gestuurd worden. Op deze manier kunnen de kinderen toch sporten en andere leuke uitdagingen met elkaar aangaan.

Buurtsport

Het Buurtsportteam is onderdeel van Welzijn E25 die zich richt op het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl voor kinderen van 4 t/m 18 jaar in Maassluis en Midden Delfland. Buurtsport vindt dat iedereen toegang moet hebben tot activiteiten die een gezonde levensstijl mogelijk maken en/of stimuleren. Door op jonge leeftijd al plezier te beleven aan het sporten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen zal de kans groter zijn dat deze doelgroep een leven lang zal sporten/bewegen.

Dit wordt gestimuleerd door het organiseren van vaste activiteiten op en rond de scholen, het organiseren van evenementen en het organiseren van activiteiten in samenwerking met de lokale verenigingen en andere sportaanbieders.

Buurtsport

Het Buurtsportteam is actief in Maassluis en Midden Delfland en organiseert diverse activiteiten.
Nieuwsgierig wat het werk van het Buurtsportteam inhoud en welke activiteiten er zoal georganiseerd worden? Bekijk dan de “Buurtsport film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over het Buurtsportteam en/of de diverse activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

Lentiz
Kastanjedal 2
3142 AP Maassluis

Contactgegevens

T 085 0043644
E info@welzijne25.nl

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.