Versoepeling maatregelen Corona virus vanaf 8 juni

Vanaf 8 juni gaan de scholen weer volledig open en zullen ook de activiteiten van het Buurtsportteam grotendeels hervat worden. Omdat het Buurtsportteam op vele scholen komt en daarmee met veel kinderen en leerkrachten in contact komt wordt er in overleg met de scholen gekeken welke activiteiten tot de zomervakantie wel en niet hervat zullen worden. Het buurtsport-programma kan daarom per school verschillen, informatie hierover krijgen ouders en leerlingen via de school.

De digitale activiteiten blijven beschikbaar op alle digitale kanalen van het buurtsportteam. Eventuele nieuwe activiteiten worden ook hierop kenbaar gemaakt. 

Buurtsport

Het Buurtsportteam is onderdeel van Welzijn E25 die zich richt op het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl voor kinderen van 4 t/m 18 jaar in Maassluis en Midden Delfland. Buurtsport vindt dat iedereen toegang moet hebben tot activiteiten die een gezonde levensstijl mogelijk maken en/of stimuleren. Door op jonge leeftijd al plezier te beleven aan het sporten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen zal de kans groter zijn dat deze doelgroep een leven lang zal sporten/bewegen.

Dit wordt gestimuleerd door het organiseren van vaste activiteiten op en rond de scholen, het organiseren van evenementen en het organiseren van activiteiten in samenwerking met de lokale verenigingen en andere sportaanbieders.

Buurtsport

Het Buurtsportteam is actief in Maassluis en Midden Delfland en organiseert diverse activiteiten.
Nieuwsgierig wat het werk van het Buurtsportteam inhoud en welke activiteiten er zoal georganiseerd worden? Bekijk dan de “Buurtsport film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over het Buurtsportteam en/of de diverse activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

Lentiz
Kastanjedal 2
3142 AP Maassluis

Contactgegevens

T 085 0043644
E info@welzijne25.nl