E25 buurtsport

Het Buurtsportteam is onderdeel van E25 die zich richt op het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl voor kinderen van 4 t/m 18 jaar in Maassluis en Midden Delfland. Buurtsport vindt dat iedereen toegang moet hebben tot activiteiten die een gezonde levensstijl mogelijk maken en/of stimuleren. Door op jonge leeftijd al plezier te beleven aan het sporten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen zal de kans groter zijn dat deze doelgroep een leven lang zal sporten/bewegen.

Dit wordt gestimuleerd door het organiseren van vaste activiteiten op en rond de scholen, het organiseren van evenementen en het organiseren van activiteiten in samenwerking met de lokale verenigingen en andere sportaanbieders.

Buurtsport

Het Buurtsportteam is actief in Maassluis en Midden Delfland en organiseert diverse activiteiten.
Nieuwsgierig wat het werk van het Buurtsportteam inhoud en welke activiteiten er zoal georganiseerd worden? Bekijk dan de “Buurtsport film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over het Buurtsportteam en/of de diverse activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

Inblik
De Vloot 208
3144 PK Maassluis

Contactgegevens

T 085 0043644
E info@welzijne25.nl