Coach academy

COACH ACADEMY biedt diverse trainingen/opleidingen op maat aan, die volledig afgestemd worden op de behoefte van de deelnemer(s) en het dagelijkse werkveld. Dit kunnen zowel cliënten als professionals (in- en extern) zijn. 

De trainingen voor onze jongeren zijn voornamelijk gerichte en korte trainingen in groepsverband. Doormiddel van deze kortdurende interventies willen we bijdragen aan het welzijn en de weerbaarheid van de jongeren. We bieden voor onze cliënten zowel individuele trainingen als in groepsverband aan. 

Door de vele kennis en de diversiteit van onze coaches bieden wij naast trainingen aan jongeren ook trainingen aan professionals. Naast inhoudelijke onderwerpen die het werkveld raken vinden we het ook belangrijk om te kijken hoe we onze werknemers kunnen ondersteunen op mentaal vlak. Zo leiden we op dit moment een intern BOT (bedrijfsondersteuningsteam) op.

Voor onze professionals richten we ons de komende tijd op verschillende trainingen zoals bijvoorbeeld agressie hantering, seksualiteit en verslaving. 

Meer weten over bovenstaande? Neem dan gerust contact op met de Coach Academy, academy@e25.nl. Wij denken graag mee!