Coach25

Het team Coach25 is onderdeel van Welzijn E25 die voor iedereen die dat nodig heeft een steun in de rug wil zijn. Daarbij nemen de jeugd en (jong) volwassenen een prominente plek in. Coach25 staat niet alleen voor de jeugd en (jong)volwassenen op zich, het hele maatschappelijke terrein en alle organisaties en inwoners daarbinnen worden gezien als onze partners. Coach25 is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. 

Coach25 biedt ondersteuning aan kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid begeleiding, ondersteuning en/of stimulering nodig hebben. Coach25 wil zo de zelfredzaamheid en de ontwikkeling van mensen versterken en de betrokkenheid op elkaar en de omgeving bevorderen. 

Om dit te kunnen bereiken richten we ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg en de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten.

Coach25

Coach25 is actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord. 
Nieuwsgierig wat het werk van Coach25 inhoud, hoe de begeleiding er uit kan zien of wat voor op maat gemaakte trajecten er georganiseerd kunnen worden? Bekijk dan de “Coach25 film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over Coach25 en/of de diverse activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

Stoelmatter 2
2292 JL Wateringen

Contactgegevens

T 085 130 18 70
E aanmeldingenadvies@coach25.nl