Versoepeling maatregelen Coronavirus vanaf 8 juni

De afgelopen maanden hebben de coaches van Coach25, ondanks het corona-virus en met diversen maatregelen, verschillende manieren gevonden om hun cliënten te kunnen blijven ondersteunen en coachen. Denk hierbij aan coachen op afstand, via digitale kanalen en via de telefoon. 

Gelukkig kunnen er steeds meer versoepelingen doorgevoerd worden waardoor er inmiddels weer fysiek contact mogelijk is. Echter is het hierbij noodzakelijk om voorzichtig, verantwoordelijk en met veel oplettendheid te werk te gaan. Omdat de veiligheid van zowel de coaches als de cliënten voorop staan wordt er vooralsnog alleen op 1,5 meter en buiten afgesproken. 

Indien hier opnieuw versoepelingen in gemaakt kunnen worden zal dat betekent gemaakt worden op hun eigen website en op deze pagina. Houdt daarom beide websites goed in de gaten. 

Indien u vragen heeft, een aanmelding wil doen of advies nodig heeft kunt u, zoals u gewend bent, contact opnemen met Team Aanmelding & Advies via 085-1301870 of via info@coach25.nl.

Coach25

Het team Coach25 is onderdeel van Welzijn E25 die voor iedereen die dat nodig heeft een steun in de rug wil zijn. Daarbij nemen de jeugd en (jong) volwassenen een prominente plek in. Coach25 staat niet alleen voor de jeugd en (jong)volwassenen op zich, het hele maatschappelijke terrein en alle organisaties en inwoners daarbinnen worden gezien als onze partners. Coach25 is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. 

Coach25 biedt ondersteuning aan kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid begeleiding, ondersteuning en/of stimulering nodig hebben. Coach25 wil zo de zelfredzaamheid en de ontwikkeling van mensen versterken en de betrokkenheid op elkaar en de omgeving bevorderen. 

Om dit te kunnen bereiken richten we ons op de uitvoering van de geïndiceerde jeugdzorg en de WMO. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte trajecten en projecten aan in verschillende gemeenten.

Coach25

Coach25 is actief in de regio Haaglanden, Midden Holland, Zuid-Holland-Zuid, Utrecht-west en Nieuw Waterweg Noord. 
Nieuwsgierig wat het werk van Coach25 inhoud, hoe de begeleiding er uit kan zien of wat voor op maat gemaakte trajecten er georganiseerd kunnen worden? Bekijk dan de “Coach25 film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over Coach25 en/of de diverse activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

Stoelmatter 2
2292 JL Wateringen

Contactgegevens

T 085 130 18 70
E info@coach25.nl

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.