Digitale activiteiten

Vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus gaan alle activiteiten van het buurtsportteam niet door t/m 28 april.

Het Buurtsportteam vindt het heel jammer dat kinderen niet naar school kunnen deze weken en daarom drie weken niet naar de gym, pauzesport en onze andere activiteiten kunnen komen.
Maar…. hier hebben wij een oplossing voor bedacht! De komende weken zullen er via de sociale media kanalen van het buurtsportteam digitale initiatieven gestuurd worden. Op deze manier kunnen de kinderen toch sporten en andere leuke uitdagingen met elkaar aangaan.

Levend Memory

Let goed op dat je het juiste spel speelt, er zijn namelijk twee versies. Eentje voor de onderbouw en eentje voor de bovenbouw.

Je kan het spel met meerdere personen spelen. Als je de meeste koppeltjes hebt gevonden, heb je het Levend Memory Spel gewonnen! Knip de kaartjes uit en veel plezier met spelen!

Documenten voor het spel:

Kaartestafette

Wat heb je nodig:
Kaartspel
3 wc-rollen p.p.   

Buurtsport Chaosspel

De opdrachten (12 stuks) worden door het huis en in de tuin opgehangen (eventueel verstopt). De deelnemer(s) gaan op volgorde van hun kaart op zoek naar de opdrachten (met meerdere spelers kan speler 2 bijvoorbeeld beginnen bij opdracht 5 en dan naar 6 etc.).

De E25-BINGO

Twee kaarten kunnen de kinderen binnen en buiten gebruiken voor gym oefeningen tussen het huiswerk door of gewoon als aparte beweegopdracht.

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord met opdrachten.

Let goed op dat je het juiste spel speelt, er zijn namelijk twee versies. Eentje voor groepen 3 t/m 5 en eentje voor de groepen 6 t/m 8.

Kijk het filmpje voor de uitleg van het spel + 2 voorbeelden van een opdracht.

Documenten voor het spel:

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.