Digitale activiteiten

Vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus gaan alle activiteiten van het jongerenwerk bij en rondom het jongerencentrum InBlik t/m 28 april NIET door.

Het team van het Jongerenwerk vindt het heel jammer en vervelend dat de jongeren hierdoor geen gebruik meer kunnen maken van Inblik en alle andere activiteiten.

Maar…. hier hebben wij een oplossing voor bedacht! De komende weken zullen er via de sociale media kanalen van het jongerenwerk digitale activiteiten gestuurd worden. Op deze manier kunnen de jongeren in beweging blijven, leuke uitdagingen met elkaar aangaan door middel van een challenge, Work-out-of-the-week of Trick-of-the-week of proberen om individueel de hoogste score te behalen. 

Trick of the week

Samen met het “Buurtsportteam” doen wij vanaf deze week mee met “Trick of the week”. Kunnen jullie dit ook? Stuur een DM met jouw tricks en wie weet kom jij in onze story van de dag!

BORN TO MOVE

BORN TO MOVE bestaat uit een reeks van trainingsprogramma’s voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar met de leukste bewegingen uit dans, vechtsporten en yoga. Elke les duurt tussen de 20 en 40 minuten en bestaat uit een mix van toffe muziek, basis fitness bewegingen en leuke spelletjes.

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.