Digitale activiteiten

Vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus gaan alle activiteiten van het jongerenwerk bij en rondom het jongerencentrum InBlik t/m 28 april NIET door.

Het team van het Jongerenwerk vindt het heel jammer en vervelend dat de jongeren hierdoor geen gebruik meer kunnen maken van Inblik en alle andere activiteiten.

Maar…. hier hebben wij een oplossing voor bedacht! De komende weken zullen er via de sociale media kanalen van het jongerenwerk digitale activiteiten gestuurd worden. Op deze manier kunnen de jongeren in beweging blijven, leuke uitdagingen met elkaar aangaan door middel van een challenge, Work-out-of-the-week of Trick-of-the-week of proberen om individueel de hoogste score te behalen. 

Trick of the week

Samen met het “Buurtsportteam” doen wij vanaf deze week mee met “Trick of the week”. Kunnen jullie dit ook? Stuur een DM met jouw tricks en wie weet kom jij in onze story van de dag!

BORN TO MOVE

BORN TO MOVE bestaat uit een reeks van trainingsprogramma’s voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar met de leukste bewegingen uit dans, vechtsporten en yoga. Elke les duurt tussen de 20 en 40 minuten en bestaat uit een mix van toffe muziek, basis fitness bewegingen en leuke spelletjes.