Digitale activiteiten voor peuters en kleuters

Vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus gaan alle activiteiten van theaterschool “Koperen Kees” t/m 28 april NIET door.

Het team van “Koperen Kees” vindt het heel jammer en vervelend dat alle kinderen, jongeren en volwassenen hierdoor geen gebruik meer kunnen maken van de theaterschool en de bijbehorende activiteiten.  Maar…. hier hebben wij een oplossing voor bedacht!

De komende weken is de theaterschool te volgen op “Koperen Kees TV”.
Op dit kanaal worden er per dag voor diversen doelgroepen uitzendingen gemaakt, theaterlessen verzorgd en nog vele andere leuke activiteiten.  Zo hoeft niemand het maken van theater, elkaar en de fijne theaterschool te missen.

Slak wil Sla

Judit leest voor uit haar eigen prentenboek: Slak wil sla. Slak ziet heerlijke sla in de buurtuin, maar zijn vriendjes zeggen dat hij daar niet heen moet gaan. Slak snapt niet waarom, die sla ziet er zo lekker uit…. Wij vinden het heel erg leuk om te zien hoe jij zelf aan de slag gaat met onze filmpjes. Misschien heb jij ook wel een slak gevonden in je tuin! Stuur hiervan een foto of een filmpje op naar info@koperenkees.nl en wie weet zie je jezelf terug op onze social media kanalen! Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal zodat je niets hoeft te missen! Zien we je de volgende keer weer?

Doen jullie mee met het lied van Serge?

Het lied voor peuters en kleuters! Doen jullie mee met het lied van Serge? Wij zijn benieuwd hoe hard jij geluid kan maken! Wij vinden het heel erg leuk om te zien hoe jij zelf aan de slag gaat met onze filmpjes. Stuur hiervan een foto of een filmpje op naar info@koperenkees.nl en wie weet zie je jezelf terug op onze social media kanalen! Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal zodat je niets hoeft te missen! Zien we je de volgende keer weer?