JONGERENCOACH (pt/ft)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? Dan is de functie van Jongerencoach wellicht wat voor jou.

Als jongerencoach bij Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen. Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin, één aanspreekpunt. Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en zet zich in voor kwetsbare jonge mensen die in hun ontwikkeling naar volwassenheid ondersteuning nodig hebben.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Een coach van Welzijn E25 zet het belang van jeugdigen voorop, kan goed met hen communiceren en omgaan met belangen en verwachtingen van de jongere in zijn omgeving. Je ben een positieve, ondernemende collega met een proactieve mentaliteit. Je levert individueel maatwerk en maakt hierbij gebruik van andere disciplines zowel binnen als buiten de organisatie. Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken. 

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richtingen social work, CMV, SPH, MWD, pedagogiek of Verpleegkunde;
  • Een SKJ (voor-) registratie;
  • (basis) Kennis van de doelgroepen LVB/VG en bijkomende psychische stoornissen;
  • Kennis van de sociale kaart van de regio Haaglanden, Midden Holland en Nieuw Waterweg Noord;
  • Een rijbewijs B en een auto.

WAT KUN JIJ VAN ONS VERWACHTEN?

Als jongerencoach heb je een afwisselende en uitdagende baan in een prettige werksfeer en open cultuur. Je dienstverband is bespreekbaar (minimaal 12 uur per week, ZZP of in loondienst). Indicatieschaal bij indiensttreding is schaal 8. Coach25 is een onderdeel van Welzijn E25 en is actief in de regio Haaglanden, Midden Holland en Nieuw Waterweg Noord.

MEER INFORMATIE

Ben jij de positieve, ondernemende en proactieve collega waar wij naar op zoek zijn? Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je CV en motivatie sturen naar sollicitaties@welzijne25.nl.