E25 jongerenwerk

E25 jongerenwerk richt zich op het stimuleren en, waar nodig, ondersteunen van jongeren en jongvolwassenen bij de ontwikkeling naar volwassenheid. De kern van het ambulante werk is signaleren, informeren, adviseren, activeren en verwijzen. Het ambulante werk is zowel individueel als groepsgericht. Jongerenwerk biedt jongeren kansen om zich op verschillende manieren te ontwikkelen, met activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van jeugdparticipatie, vorming en opvoeding, educatie en voorlichting. Dit vindt ambulant plaats of in onze vaste accommodatie: Jongerencentrum ‘inBlik’. 

Team jongerenwerk

Doelgroep

E25 jongerenwerk richt zich op jongeren tussen de 12 en 23 jaar oud in de omgeving van Maassluis. Om zo resultaatgericht mogelijk te werken, wordt er nauw samengewerkt met het buurtsportteam. Door met het buurtsportcoaches samen te werken, hebben de jongerenwerkers hun toekomstige doelgroep alvast in het vizier. Hierdoor krijgen zij alvast de mogelijkheid om een band op te bouwen voordat de kinderen naar de middelbare school gaan. Daarnaast wordt er gewerkt met jongvolwassenen in de leeftijd van 24 tot en met 27 jaar. Binnen deze doelgroep bouwen wij de band af en begeleiden wij ze hiermee naar volwassenheid.

Contact

Heeft u vragen over het jongerenwerk en/of de activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

InBlik
De Vloot 208
3144 PK Maassluis

Contactgegevens

Telefoonnummer: 010 7607136
Email: jongerenwerk@e25.nl