Versoepeling maatregelingen Coronavirus vanaf 8 juni

Zomerprogramma Jongerenwerk

Na de nieuwe versoepelingen van 8 juni mag ook het Jongerenwerk weer langzaam wat versoepelingen doorvoeren wat betreft de activiteiten voor de jongeren in Maassluis. De jongerenwerkers zijn de afgelopen maanden, in aangepaste vorm,  actief gebleven met het ambulante werk en zullen dit ook na 8 juni blijven doen. Echter kunnen de accommodatie-gerichte activiteiten nog NIET volledig hervat worden. 

Achter de schermen wordt er druk nagedacht hoe we, binnen de nieuwe maatregelen, de activiteiten in het jongerencentrum InBlik weer (gedeeltelijk) kunnen hervatten. Zodra het jongerencentrum weer open kan en bekend is welke aanpassingen er genomen zullen worden zal dat hier en via de sociale media kanalen van het Jongerenwerk gemeld worden. Houdt de website en hun eigen kanaal dus goed in de gaten. 

De digitale activiteiten van het Jongerenwerk blijven in de tussentijd uiteraard nog beschikbaar. Bekijk de activiteiten via onderstaande knop.

Gedurende de zomervakantie organiseert het Jongerenwerk tal van activiteiten in Maassluis voor deelnemers van 4 t/m 27 jaar.

In verband met de corona-maatregelen moeten de deelnemers zich van te voren aanmelden voor de activiteiten inloop. Voor alle buiten activiteiten hoeven ze zich niet vooraf aan te melden. 

Zie het weekoverzicht voor alle activiteiten en de bijbehorende doelgroepen. Meer informatie en alle updates over dit zomerprogramma is ook te volgen op hun eigen kanaal.

Het jongerenwerk

Het team Jongerenwerk is onderdeel van Welzijn E25, die zich richt op het stimuleren en waar nodig ondersteunen van jongeren en jong volwassenen bij de ontwikkeling naar volwassenheid. Het Jongerenwerk biedt jongeren kansen om zich op verschillende manieren te ontwikkelen, met activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van jeugdparticipatie, vorming en opvoeding, educatie en voorlichting. Dit gebeurt door middel van ambulante werkzaamheden en vaste activiteiten.

Jongerenwerk

Het jongerenwerk is actief in Maassluis en Midden Delfland en organiseert diverse activiteiten.
Nieuwsgierig wat het werk van onze jongerenwerkers inhoud en welke activiteiten er georganiseerd worden? Neem dan contact met ons op!

Contact

Heeft u vragen over het jongerenwerk en/of de activiteiten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden tot realisatie in uw gemeente? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

InBlik
De Vloot 208
3144 PK Maassluis

Contactgegevens

T 010 7607136
E info@welzijne25.nl

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.