Knallend Westland Nieuwjaarsconcert

Theaterschool Koperen Kees en muziekschool Muziekmeesters Westland hebben samen met Westland Cultuurweb en andere Westlandse cultuurorganisaties het Nieuwsjaarsconcert “Knallend Westland 2020” georganiseerd in het Westland theater “de Naald”.

Jonge muzikale talenten kregen hiermee een podium om zich zo voor te bereiden om voor het eerst in de schijnwerpers te staan. Het werd een spetterend feest met onder andere Blazerscollectief WEST, Theaterschool Koperen Kees, Dans Creatie, Muziekmeesters Westland, Popschool Westland, St. Jozef Basisschool, de slagwerkgroepen van muziekverenigingen Pius X en De Phoenix, PerQzzy en de winnaars van Spotlight 2019.

Special guest tijdens deze vijfde editie van Knallend Westland was het knotsgekke dameskwartet LOS Muziektheater. Met hun waanzinnige muzikaliteit, rake teksten en fysieke uitspattingen blijft deze muzikale cabaretgriep keer op keer verbazen. Samen met de talenten en gezelschappen bouwen zij een muzikaal feest. Van ingetogen tot uitbundig. Knallend het nieuwe jaar in!

Knallend Westland is wederom mede mogelijk dankzij de financiële steun van Certhon Greenhouse Solutions.

Jonge talenten op het podium
Een groep jonge leerlingen van Theaterschool Koperen Kees leverde een theatrale bijdrage en meer dan 30 gitaristen van Muziekmeesters Westland en Popschool Westland zetten de gitaar in de spotlight. Verrassend zijn dit jaar de optredens van drie Westlandse slagwerkgroepen, los van elkaar en samen, trommelen ze werkelijk overal op. Een extra dimensie aan de voorstelling wordt gegeven door de talentenklassen van Dans Creatie.

Nieuwe deelnemers aan deze editie van het nieuwjaarsconcert zijn leerlingen van de St. Jozef Basisschool en de winnaars van Spotlight 2019. Twintig leerlingen van de St. Jozef Basisschool hebben een muzikaal optreden gegeven onder leiding van hun muziekdocent Norad Bos, in 2018 nog muziekmeester van het jaar. De meiden Liselotte Bol, Yelina van Zelst, Vera Mutsaers en Iris Oosterwijk van het Lentiz Flora College wonnen de talentenjacht Spotlight met een geweldige eigen choreografie. Voor het nieuwjaarsconcert hebben zijn met ondersteuning van Dans Creatie een nieuwe dans gemaakt.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.