Lessen op de theaterschool

Achter de schermen is “Koperen Kees” druk bezig met alle voorbereidingen om volgens alle richtlijnen en maatregelen weer les te kunnen geven. 

Houd voor alle actuele ontwikkelingen hun eigen website www.koperenkees.nl in de gaten of klink door via onderstaande link. 

Zodra de nieuwe werkwijze bekend is zal de informatie ook op deze pagina beschikbaar zijn. 

Theaterschool Koperen Kees

Theaterschool “Koperen Kees” is onderdeel van E25 die in en rond het Westland kinderen, jongeren, volwassenen en verstandelijk beperkten opleidt in het Theater vak.

Door middel van spellessen, bewegingslessen en zanglessen wordt er gewerkt aan creativiteit, ontplooiing van talent en inleving, maar ook aan zelfvertrouwen, samenwerken, fysieke ontwikkeling, stemvorming en presentatie. Daarnaast wil Koperen Kees vooral het plezier van theater maken laten ervaren aan iedereen die dat wil: Theater is voor iedereen!

Om dit te kunnen bereiken worden er lessen aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van peuters tot volwassenen. Naast het vaste lesaanbod zijn er jaarlijks meerdere evenementen, worden er op maat gemaakte projecten gemaakt en worden er samenwerkingsprojecten met bijvoorbeeld het onderwijs, verzorgingshuizen of organisatie voor mensen met een beperking gerealiseerd.

Koperen Kees

Koperen Kees is actief in het Westland, maar werkt bij samenwerkingen ook flexibel op andere locaties.
Nieuwsgierig wat het werk van Koperen Kees inhoud, hoe de lessen en/of de op maat gemaakte projecten eruit zien? Bekijk dan de “Koperen Kees film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over of voor Theaterschool “Koperen Kees” of vragen over de diverse lessen/projecten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden van samenwerkingen? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

‘s-Gravenzandseweg 105a
2671 JL Naaldwijk

Contactgegevens

T 0174 730756
E info@koperenkees.nl