Hervatting van lessen op de theaterschool

We zijn ontzettend blij om te kunnen melden dat er per 8 juni  weer theaterlessen op de theaterschool hervat gaan worden.

Achter de schermen is “Koperen Kees” druk bezig met alle voorbereidingen om volgens alle richtlijnen en maatregelen weer les te kunnen geven. 

Houd voor alle actuele ontwikkelingen hun eigen website www.koperenkees.nl in de gaten of klink door via onderstaande link. 

Zodra de nieuwe werkwijze bekend is zal de informatie ook op deze pagina beschikbaar zijn. 

Theaterschool Koperen Kees

Theaterschool “Koperen Kees” is onderdeel van Welzijn E25 die in en rond het Westland kinderen, jongeren, volwassenen en verstandelijk beperkten opleidt in het Theater vak.
Door middel van spellessen, bewegingslessen en zanglessen wordt er gewerkt aan creativiteit, ontplooiing van talent en inleving, maar ook aan zelfvertrouwen, samenwerken, fysieke ontwikkeling, stemvorming en presentatie. Daarnaast wil Koperen Kees vooral het plezier van theater maken laten ervaren aan iedereen die dat wil: Theater is voor iedereen!

Om dit te kunnen bereiken worden er lessen aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen, variërend van peuters tot volwassenen. Naast het vaste lesaanbod zijn er jaarlijks meerdere evenementen, worden er op maat gemaakte projecten gemaakt en worden er samenwerkingsprojecten met bijvoorbeeld het onderwijs, verzorgingshuizen of organisatie voor mensen met een beperking gerealiseerd.

Koperen Kees

Koperen Kees is actief in het Westland, maar werkt bij samenwerkingen ook flexibel op andere locaties.
Nieuwsgierig wat het werk van Koperen Kees inhoud, hoe de lessen en/of de op maat gemaakte projecten eruit zien? Bekijk dan de “Koperen Kees film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over of voor Theaterschool “Koperen Kees” of vragen over de diverse lessen/projecten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden van samenwerkingen? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

‘s-Gravenzandseweg 105a
2671 JL Naaldwijk

Contactgegevens

T 0174 730756
E info@koperenkees.nl

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.