Maak kennis met Lucky

Sinds kort hebben wij een wel heel bijzondere coach en therapeut bij Coach E25. Maak kennis met Lucky:

Lucky is een 3 jarige ras vuilnisbak uit Griekenland. Geadopteerd door onze vaktherapeut en behandelcoach Sophie Tuinder.

Samen begeleiden zij cliënten waarin Lucky een belangrijke rol heeft in het vaak speels en niet bedreigende manier van contact maken.

Coachen met honden is een client-centered en ervaringsgerichte methode van coachen. Zijn meerwaarde is dat hij geen verborgen agenda heeft, primair en in het moment reageert en eerlijke feedback geeft.

Honden hebben het vermogen mensen te kunnen raken, veel zaken die spelen komen op een natuurlijke manier aan de orde. Denk aan non-verbale communicatie, assertiviteit, creativiteit, probleemoplossend vermogen, leiderschap, verantwoordelijkheid, samenwerking, relaties en vertrouwen.

Daarnaast spiegelen honden vaak het (onbewuste) gedrag of de emotie, waarmee ze in staat zijn de kern te raken, een boodschap te geven en kunnen daarmee het zelfinzicht van mensen vergroten. Werken met honden is werken vanuit contact en samenzijn. Spelenderwijs (lees: parcourtjes, oefeningen, snuffelspelletjes, hersenwerkjes etc) leert de cliënt over zichzelf en over de hond.

Benieuwd hoe dit er in de dagelijkse praktijk uitziet of op zoek naar meer informatie? Volg Coach E25 dan via www.instagram.com/coach25_  of neem contact op met Team Aanmelding & Advies via aanmeldigenadvies@e25.nl of 085-1301870.