MUZIEKLES ONLINE

Door de huidige omstandigheden zijn de locaties van Muziekmeesters Westland voorlopig gesloten. Individuele lessen geven alle docenten online en zij maken daar met de leerlingen afspraken over. We maken plannen voor live groepslessen, korte cursussen en evenementen na de meivakantie (10 mei). Hou de website in de gaten!

Op MMOnline staan altijd leuke muzieklessen voor thuis. Om samen met je kleintje (0-4 jaar) muziek te maken, of voor basisschool kinderen om zelfstandig mee te doen.

E25 muziekmeesters

Muziekschool “Muziekmeesters Westland” is onderdeel van E25 en organiseert en/of ondersteunt activiteiten voor iedereen die een wens heeft om muziek te maken, muziekles te hebben of naar een concert wil luisteren. Muziek verbroedert, verbindt, helpt bij het uiten van emoties en gevoelens, ontroert, geeft steun maar geeft vooral een hoop plezier. Muziekmeesters Westland staat er voor dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn, zodat iedereen kan genieten van al het moois dat muziek te bieden heeft.

Om dit te kunnen bereiken wordt er gewerkt met een grote groep muziekdocenten die vaste lessen, losse lesblokken, evenementen, concerten en samenwerkingsprojecten verzorgen voor diverse doelgroepen. Er worden lessen verzorgd bedoeld voor privélessen, lesblokken gegeven op scholen, opvangorganisaties en bij andere samenwerkingspartners. Daarnaast worden er ook muziekprojecten voor speciale doelgroepen georganiseerd, zoals: muziek voor jonge kinderen (tot 4 jaar), voor woonlocaties voor mensen met een beperking, bewoners van verpleeghuizen etc.

Muziekmeesters Westland

Muziekmeesters Westland is actief op meerdere locaties in het Westland en werkt bij samenwerkingen ook flexibel op locatie.
Nieuwsgierig wat het werk van Muziekmeesters Westland inhoud, hoe de lessen en/of de op maat gemaakte projecten eruit zien? Bekijk dan de “Muziekmeesters Westland film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over of voor Muziekschool “Muziekmeesters Westland”  of vragen over de diverse lessen/projecten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden van samenwerkingen? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691 GH 's-Gravenzande

Contactgegevens

T 0174 352 125
E info@muziekmeesterswestland.nl