Muziekschool voorzichtig weer open!

We zijn blij om weer te kunnen melden dat de muziekschool vanaf 18 mei weer geopend is!

Echter is het hierbij noodzakelijk om voorzichtig, verantwoordelijk en met veel oplettendheid te werk te gaan. Vanaf 18 mei worden er daarom gefaseerd weer groepen, lessen en andere activiteiten opgestart in de muziekschool zelf. Voor de individuele lessen maken de docenten in overleg met de leerlingen (en/of hun ouders) aparte afspraken of de muzieklessen digitaal worden gegeven of op locatie hervat kunnen worden. 

Docenten en leerlingen zijn vrij om nog steeds eigen keuzes te maken voor online les of een fysieke les. Niet alle docenten starten direct vanaf 18 mei op locatie. Online lessen zijn een mooi alternatief en leuk om te doen.

De korte cursussen voor groepen starten pas in september weer. Samenspelgroepen komen nog enkele weken bij elkaar in juni.

Bekijk alle actuele informatie op: https://www.muziekmeesterswestland.nl/Muziekschool-voorzichtig-open-op-18-mei

Muziekmeesters Westland

Muziekschool “Muziekmeesters Westland” is onderdeel van Welzijn E25 en organiseert en/of ondersteunt activiteiten voor iedereen die een wens heeft om muziek te maken, muziekles te hebben of naar een concert wil luisteren. Muziek verbroedert, verbindt, helpt bij het uiten van emoties en gevoelens, ontroert, geeft steun maar geeft vooral een hoop plezier. Muziekmeesters Westland staat er voor dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn, zodat iedereen kan genieten van al het moois dat muziek te bieden heeft.

Om dit te kunnen bereiken wordt er gewerkt met een grote groep muziekdocenten die vaste lessen, losse lesblokken, evenementen, concerten en samenwerkingsprojecten verzorgen voor diverse doelgroepen. Er worden lessen verzorgd bedoeld voor privélessen, lesblokken gegeven op scholen, opvangorganisaties en bij andere samenwerkingspartners. Daarnaast worden er ook muziekprojecten voor speciale doelgroepen georganiseerd, zoals: muziek voor jonge kinderen (tot 4 jaar), voor woonlocaties voor mensen met een beperking, bewoners van verpleeghuizen etc.

Muziekmeesters Westland

Muziekmeesters Westland is actief op meerdere locaties in het Westland en werkt bij samenwerkingen ook flexibel op locatie.
Nieuwsgierig wat het werk van Muziekmeesters Westland inhoud, hoe de lessen en/of de op maat gemaakte projecten eruit zien? Bekijk dan de “Muziekmeesters Westland film” of bezoek de eigen website.

Contact

Heeft u vragen over of voor Muziekschool “Muziekmeesters Westland”  of vragen over de diverse lessen/projecten? Of bent u benieuwd naar mogelijkheden van samenwerkingen? Neemt u dan contact met ons op.

Adres

MFC Maesemunde
Koningin Julianaweg 160
2691 GH 's-Gravenzande

Contactgegevens

T 0174 352 125
E info@muziekmeesterswestland.nl

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.