Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en georganiseerde projecten & evenementen binnen Welzijn E25.

Welzijn E25

Vakantieprogramma!

Tijdens de vakantie zitten wij niet stil! Zo hebben onze collega’s van Theaterschool Koperen Kees en Muziekmeesters Westland een super tof vakantieprogramma in elkaar gezet.

Welzijn E25

The Social Foodtruck

The Social Foodtruck is een nieuw initiatief van Welzijn E25, uitgevoerd door team Coach25. Het biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer-

Welzijn E25

Jaarverslag 2020

Het afgelopen jaar was een gek jaar. Ineens legde Corona alles stil, maar toch ook weer niet. Het werk ging door, maar het moest op een

Coach25

EnverE25 is gestart

Sinds 1 januari 2020 zijn Enver en Welzijn E25 een samenwerking aangegaan om binnen Maassluis jongeren en de gezinnen daarvan ondersteuning te bieden.

Welzijn E25

Terugblik op het culturele project “Koffers vol Verhalen”

Nu we voorlopig geen projecten kunnen uitvoeren waarbij veel mensen samenkomen blikken we graag terug op mooie projecten die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Zo ook het mooie culturele project “Koffers vol Verhalen” op 27 januari j.l.

Coach25

Corona initiatief in samenwerking met Fonds1818

Tijdens het begin van de corona-crisis waren er meerdere voorzieningen gesloten of beperkt toegankelijk, zoals bijvoorbeeld de voedselbank. Vanuit team Coach25 waren er meerdere situaties betekent van gezinnen die binnen Den Haag en omstreken wekelijks afhankelijk zijn van de diensten en giften van de voedselbank. In samenwerking met Fonds1818 hebben wij tien gezinnen gedurende vijf weken kunnen ondersteunen door middel van voedselpakketten.