Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en georganiseerde projecten & evenementen binnen Welzijn E25.

Coach25

EnverE25 is gestart

Sinds 1 januari 2020 zijn Enver en Welzijn E25 een samenwerking aangegaan om binnen Maassluis jongeren en de gezinnen daarvan ondersteuning te bieden.

Welzijn E25

Terugblik op het culturele project “Koffers vol Verhalen”

Nu we voorlopig geen projecten kunnen uitvoeren waarbij veel mensen samenkomen blikken we graag terug op mooie projecten die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Zo ook het mooie culturele project “Koffers vol Verhalen” op 27 januari j.l.

Coach25

Corona initiatief in samenwerking met Fonds1818

Tijdens het begin van de corona-crisis waren er meerdere voorzieningen gesloten of beperkt toegankelijk, zoals bijvoorbeeld de voedselbank. Vanuit team Coach25 waren er meerdere situaties betekent van gezinnen die binnen Den Haag en omstreken wekelijks afhankelijk zijn van de diensten en giften van de voedselbank. In samenwerking met Fonds1818 hebben wij tien gezinnen gedurende vijf weken kunnen ondersteunen door middel van voedselpakketten.

Welzijn E25

Jaarverslag 2019

Het jaar 2019 was voor Welzijn E25 een bewogen jaar met veel ontwikkelingen, kansen en uitdagingen. Met dit jaarverslag willen wij u graag inzicht geven over de werkwijze en de mooie resultaten die de teams afzonderlijk van elkaar en mét elkaar hebben behaald.

Muziekmeesters Westland

PUUR Orkest gestart

De meeste mensen kennen de Jostiband wel, maar er is sinds kort ook een regionale variant. Vanaf januari zijn fanatieke muzikanten met een verstandelijke beperking, o.l.v. muziekschool “Muziekmeesters Westland” in het gebouw van zwembad Maesemunde in ‘s-Gravenzande aan het oefenen voor het Puur Orkest.

Muziekmeesters Westland

Knallend Westland Nieuwjaarsconcert

Theaterschool Koperen Kees en muziekschool Muziekmeesters Westland hebben samen met Westland Cultuurweb en andere Westlandse cultuurorganisaties het Nieuwsjaarsconcert “Knallend Westland 2020” georganiseerd in het Westland theater “de Naald”.