Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en georganiseerde projecten & evenementen binnen E25.

E25

Van mens tot mens

“De omgeving van de mens is de medemens” Een voor mij inspirerende quote van Jules Deeder, de oud nachtburgermeester van mijn geliefde Rotterdam en schrijver.

E25

E25 jaarverslag 2022

E25 zorg en welzijn is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. Daarom is het onze missie om voor iedereen

E25

Heb lak aan je Annie

Ons verstand produceert gemiddeld 40.000-60.000 gedachten per dag! Sommige leuk qua inhoud, maar andere ook streng zoals ‘’Waarom lukt dat mij niet in één keer?’’

E25

MagazinE25

E25 zorg en welzijn is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. Daarom is het onze missie om voor iedereen

E25 coach

Coach academy

COACH ACADEMY biedt diverse trainingen/opleidingen op maat aan, die volledig afgestemd worden op de behoefte van de deelnemer(s) en het dagelijkse werkveld. Dit kunnen zowel cliënten

E25 coach

E25 Coach zorgt voor structuur in eigen leven

Sinds Xuly McCoy wordt begeleid bij E25 coach ervaart hij meer structuur in zijn dagelijkse leven. Xuly is tot nieuwe inzichten gekomen en heeft hierdoor een zinvolle dagbesteding ontwikkeld. Zo staat hij vroeger op dan voorheen en houdt hij zich steeds meer bezig met zijn hobby’s zoals handtassen en schoenen maken.

E25

E25 Jaarverslag 2021

E25 zorg en welzijn is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage aan de samenleving kan leveren. Daarom is het onze missie om voor iedereen kansen te creëren en om degenen die dat nodig hebben hierbij te ondersteunen.

E25

De Boetiek

De Boetiek is een plek waar álle jongeren welkom zijn voor een passende outfit.

E25 coach

Maak kennis met Lucky

Sinds kort hebben wij een wel heel bijzondere coach en therapeut bij Coach E25. Maak kennis met Lucky:

E25

Fijne feestdagen

Namens alle collega’s van E25 wensen we iedereen fijne feestdagen toe. Wees een beetje extra lief voor jezelf en voor een ander

E25 coach

The Social Gym

Inmiddels is het algemeen bekend en bewezen dat sporten en bewegen goed is voor het lichamelijke, mentale en sociale welzijn van mensen. Toch sporten veel mensen niet, wat ook de coaches van CoachE25 bij veel van onze cliënten opviel.

E25

Nieuw logo E25

Welzijn E25 krijgt per 1 november een nieuw logo. Na onze groei en alle ontwikkelingen van de
afgelopen periode wordt het tijd voor een fris, nieuw jasje.

E25 Koperen Kees

Wie denk jij dat je bent?

Het is de openingszin dit seizoen van theaterschool Koperen Kees.
Een zin die je aan het denken zet, die je op verschillende manieren kan lezen, een zin die door iedereen anders gelezen en geïnterpreteerd wordt, een zin waarbij iedereen volop kan fantaseren. En dat is precies waar Koperen Kees voor staat: Een plek waar iedereen kan schitteren op de manier waarop hij/zij dat graag wil. Een plek waar je jezelf kan zijn, maar ook vele anderen!

E25 coach

Op bezoek bij FC Twente

Wat doe je als je een jongere hebt die, net als jij, een enorme fan is van voetbal en van FC Twente en die na een enorme roerige tijd iets extra’s verdiend waarbij ze een avond volle bak kan genieten.

E25

HKZ certificering 2021

Het is weer zover, de jaarlijkse HKZ certificering van de organisatie.
Ha Ka Wat?

E25 buurtsport

Voorstellen: Het Buurtsportteam

Deze week stellen we graag het Buurtsportteam aan jullie voor. Zoals de naam al vermoed, is dit het sportteam binnen de organisatie.

E25 coach

Jeugdhulp op school op het Vita college

Sinds dit schooljaar heeft E25 er een prachtige samenwerking bij! Sinds augustus werkt team Coach25 intensief samen met het VITA College in Gorinchem.