Nieuws

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en georganiseerde projecten & evenementen binnen Welzijn E25.

PUUR orkest gestart

PUUR Orkest gestart

De meeste mensen kennen de Jostiband wel, maar er is ook een regionale variant. Vanaf januari zijn fanatieke muzikanten met een verstandelijke beperking, o.l.v. muziekschool “Muziekmeesters Westland” aan het oefenen voor het Puur Orkest.

Op 5 januari was het een feestje in Theater De Naald!

Knallend Westland

Theaterschool Koperen Kees en muziekschool Muziekmeesters Westland hebben samen met Westlandse cultuurorganisaties het Nieuwsjaarsconcert "Knallend Westland 2020" georganiseerd.

Sportexperience 2019

Sportexperience 2019

Op 23 december 2019 was het weer tijd voor het jaarlijkse sportevenement: de Sportexperience. Hét sportevenement georganiseerd door het Buurtsportteam en 7 sportverenigingen uit Maassluis.

home website

Lancering nieuwe website

Allereerst wensen we u alvast al het goede voor het nieuwe jaar toe en willen we u bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in onze organisatie.

connective-back-2418359_1920

Jaarverslag 2018

Het jaar 2018 kan voor Welzijn E25 met recht als zeer enerverend worden beschouwd. We stonden voor tal van uitdagingen die de koers van de organisatie zouden gaan beïnvloeden.