thumbnail romeo en julia

Speel een scène uit Romeo en Julia

Jeroen en Sheila spelen een scène uit Romeo en Julia. Dit kan jij thuis ook doen! Hier vind je de tekst:

JULIA: O Romeo, o Romeo. Waarom heet jij Romeo Montaque?

ROMEO: O Julia, zeg dat je van mij houdt! En voortaan zal ik nooit Romeo meer heten.

JULIA: Wie is daar? Ben jij het Romeo? Hoe ben je hier gekomen?

ROMEO: Ik moest je zien.

JULIA: Je wordt vermoord als ze je hier ontdekken.

ROMEO: Zeg dat je van mij houdt en ik ga weg.

JULIA: Snel! Ik hoor mijn vader wakker worden. Snel, ga weg. Snel, Romeo! Ik hou van je!

Je kan kiezen of je de rol van Romeo of van Julia wil spelen. Als je het leuk vind, kan je jouw scène opnemen en opsturen naar info@koperenkees.nl. Dan verzamelen wij alle Romeo’s en Julia’s weer in een nieuw filmpje! Leuk toch!? Veel succes!

Heb jij je al geabonneerd op ons kanaal? Nee? Doe dit snel, want dan hoef je niets van onze video’s te missen!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.