Sportexperience 2019

Op 23 december 2019 was het weer tijd voor het jaarlijkse sportevenement: de Sportexperience. Hét sportevenement georganiseerd door het Buurtsportteam en 7 sportverenigingen uit Maassluis, waarbij sportverenigingen en potentiële leden in een dagdeel kennis kunnen maken met elkaar.

Na de mooie en enthousiaste woorden van Wethouder Sjoerd Kuiper tijdens de opening kon de Sportexperience officieel beginnen!
In twee dagdelen konden de kinderen uit groep 3 t/m 8 kennis maken met de sporten én de sportverenigingen uit Maassluis. Ze konden deelnemen aan clinics verzorgt door de sportvereniging zelf en op die manier, naast een hoop plezier beleven, ontdekken welke sport ze het leukste vinden en bij hen past. Naast de clinics konden ze ook lekker voetballen in Pannakooi, gezonde smooties maken en een quiz maken over een gezonde levensstijl.

De deelnemende verenigingen waren: MBV Green Eagles (Basketbal), MHV Evergreen (Hockey), Arts of Control (Freerunning), CKC Maassluis (Korfbal), Mahorokan (Judo & Bootcamp), Aikibudo Maassluis (Aikido), T.V Evergreen (Tennis),

Na de Sportexperience kunnen de deelnemers een gratis proefles/proeftraining volgen bij de deelnemende verenigingen of natuurlijk lid worden. We bedanken alle deelnemende verenigingen (en hun vrijwilligers) die met hun enthousiasme er voor gezorgd hebben dat deze dag weer zo’n groot succes was.

Wilt u een sfeerimpressie van de dag, bekijk dan de sfeervideo hierboven.