Sportexperience 2019

Op 23 december 2019 was het weer tijd voor het jaarlijkse sportevenement: de Sportexperience. Hét sportevenement georganiseerd door het Buurtsportteam en 7 sportverenigingen uit Maassluis, waarbij sportverenigingen en potentiële leden in een dagdeel kennis kunnen maken met elkaar.

Na de mooie en enthousiaste woorden van Wethouder Sjoerd Kuiper tijdens de opening kon de Sportexperience officieel beginnen!
In twee dagdelen konden de kinderen uit groep 3 t/m 8 kennis maken met de sporten én de sportverenigingen uit Maassluis. Ze konden deelnemen aan clinics verzorgt door de sportvereniging zelf en op die manier, naast een hoop plezier beleven, ontdekken welke sport ze het leukste vinden en bij hen past. Naast de clinics konden ze ook lekker voetballen in Pannakooi, gezonde smooties maken en een quiz maken over een gezonde levensstijl.

De deelnemende verenigingen waren: MBV Green Eagles (Basketbal), MHV Evergreen (Hockey), Arts of Control (Freerunning), CKC Maassluis (Korfbal), Mahorokan (Judo & Bootcamp), Aikibudo Maassluis (Aikido), T.V Evergreen (Tennis),

Na de Sportexperience kunnen de deelnemers een gratis proefles/proeftraining volgen bij de deelnemende verenigingen of natuurlijk lid worden. We bedanken alle deelnemende verenigingen (en hun vrijwilligers) die met hun enthousiasme er voor gezorgd hebben dat deze dag weer zo’n groot succes was.

Wilt u een sfeerimpressie van de dag, bekijk dan de sfeervideo hierboven.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.