Terugblik op het culturele project “Koffers vol Verhalen”

Nu we voorlopig geen projecten kunnen uitvoeren waarbij veel mensen samenkomen blikken we graag terug op mooie projecten die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Zo ook het mooie culturele project “Koffers vol Verhalen” op 27 januari j.l.

In samenwerking met Fonds Vlaardingen Schiedam e.o., Theaterschool Koperen Kees, Muziekschool Muziekmeesters Westland en de jongeren van Chefinblik van het Jongerenwerk hebben wij tijdens de wintermaanden in het teken van de eenzaamheidsbestrijding een mooie avond kunnen organiseren voor alle 65+ inwoners van Maassluis.

Zodra de bezoekers binnenkwamen gingen ze terug in de tijd, back to the ’60/70’s. In totaal hebben zo’n 35 65+ inwoners van Maassluis genoten van een heerlijk 3-gangendiner, verzorgt door de jongeren van Chefinblik van het jongerenwerk. Ondertussen speelde theaterschool “Koperen Kees”, onder begeleiding van muziekschool “Muziekmeesters Westland” een mooi theaterstuk binnen het thema “Moeder, ik wil bij de Revue”. Voor de bezoekers een feest van herkenning, veel lachende gezichten en veel ruimte voor nieuwe ontmoetingen. Wat is het mooi om mensen met elkaar in contact te kunnen brengen, te verbinden en iedereen met een glimlach de deur uit te zien gaan!

We willen Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. bedanken voor het beschikbaar stellen van een eenmalige subsidie genaamd ‘winteractie 2019’, waarbij de eenzaamheidsbestrijding, mensen met elkaar verbinden en nieuwe contacten leggen centraal stond. Mede dankzij deze subsidie was het mogelijk om deze mooie avond te kunnen organiseren!

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van deze avond, bekijk dan bovenstaande video.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.