Terugblik op het culturele project “Koffers vol Verhalen”

Nu we voorlopig geen projecten kunnen uitvoeren waarbij veel mensen samenkomen blikken we graag terug op mooie projecten die we het afgelopen jaar hebben georganiseerd. Zo ook het mooie culturele project “Koffers vol Verhalen” op 27 januari j.l.

In samenwerking met Fonds Vlaardingen Schiedam e.o., Theaterschool Koperen Kees, Muziekschool Muziekmeesters Westland en de jongeren van Chefinblik van het Jongerenwerk hebben wij tijdens de wintermaanden in het teken van de eenzaamheidsbestrijding een mooie avond kunnen organiseren voor alle 65+ inwoners van Maassluis.

Zodra de bezoekers binnenkwamen gingen ze terug in de tijd, back to the ’60/70’s. In totaal hebben zo’n 35 65+ inwoners van Maassluis genoten van een heerlijk 3-gangendiner, verzorgt door de jongeren van Chefinblik van het jongerenwerk. Ondertussen speelde theaterschool “Koperen Kees”, onder begeleiding van muziekschool “Muziekmeesters Westland” een mooi theaterstuk binnen het thema “Moeder, ik wil bij de Revue”. Voor de bezoekers een feest van herkenning, veel lachende gezichten en veel ruimte voor nieuwe ontmoetingen. Wat is het mooi om mensen met elkaar in contact te kunnen brengen, te verbinden en iedereen met een glimlach de deur uit te zien gaan!

We willen Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. bedanken voor het beschikbaar stellen van een eenmalige subsidie genaamd ‘winteractie 2019’, waarbij de eenzaamheidsbestrijding, mensen met elkaar verbinden en nieuwe contacten leggen centraal stond. Mede dankzij deze subsidie was het mogelijk om deze mooie avond te kunnen organiseren!

Bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van deze avond, bekijk dan bovenstaande video.