Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Waarom Welzijn E25?

WelzijnE25 is een groeiende informele welzijnsstichting die ervan overtuigd is dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. Collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. Heb jij een hoge affiniteit met het welzijnswerk en heb je  relevante werkervaring? Kan je uitstekend zelfstandig en in teamverband werken? Kan je verantwoordelijk omgaan met een informele organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Jongerencoach - Team Coach25​​

Begeleider Tussenschoolse sportactiviteiten - Team Buurtsport​

Als “Jongerencoach” bij team Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen.
Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. Individuele begeleiding en maatwerk staat centraal!

Je weet actief risico’s te signaleren ten aanzien van de ontwikkeling van kinderen binnen gezinnen met hulpvragen en/of problemen en durft dit bespreekbaar te maken.

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op “Vacature Jongerencoach”

Als “Begeleider tussenschoolse activiteiten” bij het het Buurtsportteam maak je deel uit van een ambitieus en enthousiast team, dat zoveel mogelijk kinderen van 4 t/m 12 jaar in Maassluis in beweging wil krijgen. 

Tijdens de tussenschoolse activiteiten houd je samen met je collega toezicht en begeleid je de activiteiten die georganiseerd worden. Je kunt goed overweg met kinderen, neemt initiatief en kunt goed samenwerken binnen een team. 

Klik voor de volledige functieomschrijving en informatie op ” Vacature Begeleider tussenschoolse sportactiviteiten”

Aangepaste werkwijze i.v.m. ontwikkelingen corona virus

Beste samenwerkingspartners en contactpersonen, 

Hierbij willen we u vanuit WelzijnE25 informeren over de wijze waarop wij ons de komende tijd onverminderd inzetten ondanks de ontwikkelingen rond de uitbraak van het Corona virus.  Omdat wij dagelijks met heel veel verschillende mensen in contact zijn, denken wij dat onze medewerkers een groot risico vormen om anderen te besmetten of zelf besmet te raken.

In het belang van de gezondheid van onze cliënten, deelnemers en medewerkers en de wellicht kwetsbare mensen in hun omgeving, zullen wij daarom alle contacten met cliënten, deelnemers en andere contactpersonen in elk geval tot 6 april via telefoon, whatsapp, skype of andere media plaats te laten vinden.

Wij zullen zoals u van ons gewend bent nauw in contact blijven met onze cliënten, deelnemers en andere contactpersonen. Ondertussen onderzoeken we mogelijkheden om ook vervangende activiteiten of trainingen op afstand te organiseren voor onze deelnemers, cliënten en hun gezinnen nu scholen, behandelcentra en opvanglocaties gesloten worden. De locaties en kantoren van WelzijnE25 zoals InBlik, de theater- en muziekschool, de locaties in Delft en Maassluis zijn eveneens gesloten.

Via onze website en andere sociale media kanalen houden we u zoveel mogelijk op de hoogte. Houdt deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en om deel te kunnen nemen aan de nieuwe digitale activiteiten van de teams.

We begrijpen dat deze maatregelen vragen op kunnen roepen, we zijn bereikbaar via info@welzijne25.nl of via 085-0043644.