Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Waarom Welzijn E25?

WelzijnE25 is een groeiende informele welzijnsstichting die ervan overtuigd is dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. Collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. Heb jij een hoge affiniteit met het welzijnswerk en heb je  relevante werkervaring? Kan je uitstekend zelfstandig en in teamverband werken? Kan je verantwoordelijk omgaan met een informele organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Jongerencoach - Team Coach25

Als “Jongerencoach” bij team Coach25 maak je deel uit van een ambulant team, dat intensief coacht en in staat is om eventueel in crisis te handelen.
Je deelt met ons de gedachte van één plan, één gezin en één aanspreekpunt. Individuele begeleiding en maatwerk staat centraal!

Begeleider Tussenschoolse sportactiviteiten - Team Buurtsport

Als “Begeleider tussenschoolse activiteiten” bij het het Buurtsportteam maak je deel uit van een ambitieus en enthousiast team, dat zoveel mogelijk kinderen van 4 t/m 12 jaar in Maassluis in beweging wil krijgen.

Gastvrouw/ Gastheer groepsbegeleiding - Team Coach25

Als “Gastvrouw / Gastheer groepsbegeleiding” ben je de onmisbare schakel voor het soepel verlopen van alle samenkomst/ eet&drinkmomenten tijdens de groepsbegeleidingsactiviteiten. 

Jongerenwerker/ Sociaal Cultureel Werker 3 - Team Jongerenwerk

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van jongeren? Organiseer jij graag activiteiten met en voor jongeren? Ben jij communicatief vaardig met zowel jongeren als samenwerkingspartijen, zoals de gemeente, politie en politiek? Dan ben jij de jongerenwerker die Welzijn E25 zoekt! 

Ambulante Gezinsbegeleider (pt/ft) - Team Coach25

Een ambulante gezinsbegeleider van Coach 25 zet het belang van het gezin en de kinderen voorop, kan goed met hen communiceren en omgaan met belangen en verwachtingen van zowel de kinderen als de ouders.