Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Waarom E25?

E25 is een groeiende informele welzijnsstichting die ervan overtuigd is dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. Collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. Heb jij een hoge affiniteit met het welzijnswerk en heb je  relevante werkervaring? Kan je uitstekend zelfstandig en in teamverband werken? Kan je verantwoordelijk omgaan met een informele organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Coach Kinderen 

t/m 12 jaar(PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van kinderen vanaf 7 jaar? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Traject Coördinator Forensische Zorg (PT/FT)

Heb jij als ambulant begeleider ervaring met het werken met forensische cliënten én zou je daarin verder willen groeien? Dan ben jij binnenkort misschien wel onderdeel van ons team van Traject coördinatoren binnen de Forensische zorg!

Budgetcoach (PT/FT)

E25 zorg en welzijn groeit! En daarom zoeken we een budgetcoach die onze cliënten gaat ondersteunen bij hun financiële administratie. Heb jij een passie voor budget coaching, ga je een uitdaging niet uit de weg én wil je cliënten helpen financieel zelfredzaam te worden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Ambulante begeleider WMO (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? Dan is de functie van ambulant begeleider WMO wellicht wat voor jou.

Buurtsportcoach / Gymleraar (PT/FT)

Als buurtsportcoach / gymleraar verzorg je op de meeste scholen in Maassluis de gymlessen, kleutergym, pauzesport en het naschoolse aanbod. Daarnaast organiseert het team verschillende sportevenementen zoals de schoolsporttoernooien. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we een geschikt takenpakket aanbieden.

Vrijwillige Chauffeur(s)

We zijn op zoek naar een vlotte chauffeur die wel tegen een geintje kan. Je vindt het leuk om een praatje te maken met de jongeren en je kunt je goed inleven in hun leefwereld. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed autorijden.

Gedragswetenschapper (PT/FT)

Zoek je een baan waarbij je het verschil kunt maken voor kinderen en jongeren? Kun jij goed de verbinding leggen tussen diagnostiek, behandeling, handelingsgerichte adviezen en de praktische uitwerking hiervan in het dagelijkse leven van onze cliënten? En zie jij jezelf graag werken in een informele hechte organisatie die collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling heel belangrijk vindt? Solliciteer dan direct!

JONGERENCOACH (PT/FT)

Ben jij op zoek naar een baan waarin individuele begeleiding en maatwerk centraal staan? En heb je affiniteit met het begeleiden van jongeren? Dan is de functie van jongerencoach jou op het lijf geschreven! We zoeken op dit moment jongerencoaches voor de regio’s Haaglanden, Midden-Holland en Utrecht West.