Werken bij ons

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met betekenis?
Bekijk dan hier onze vacature(s).

Waarom Welzijn E25?

WelzijnE25 is een groeiende informele welzijnsstichting die ervan overtuigd is dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de samenleving. Collegialiteit, vertrouwen en ontwikkeling staan binnen onze organisatie hoog in het vaandel. Heb jij een hoge affiniteit met het welzijnswerk en heb je  relevante werkervaring? Kan je uitstekend zelfstandig en in teamverband werken? Kan je verantwoordelijk omgaan met een informele organisatiestructuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Ambulant begeleider PT/FT

Als ambulant begeleider bij Welzijn E25 sta je garant voor een kwalitatief goede ondersteuning van onze cliënten. Het doel is om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Wil jij dit ook voor en samen met de cliënt doen? Dan zoeken we jou!

Vrijwilliger gezocht!

Ben jij modebewust en vind je het leuk om met jongeren te werken? Dan zoeken wij jou! Stichting WelzijnE25 zet zich in voor alle mensen in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Jongerenwerker

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei van jongeren? Organiseer jij graag activiteiten met en voor jongeren? Ben jij communicatief vaardig met zowel jongeren als samenwerkingspartijen, zoals de gemeente, politie en politiek? Dan ben jij de jongerenwerker die Welzijn E25 zoekt!