Wie denk jij dat je bent?

Het is de openingszin dit seizoen van theaterschool Koperen Kees. Een zin die je aan het denken zet, die je op verschillende manieren kan lezen, een zin die door iedereen anders gelezen en geïnterpreteerd wordt, een zin waarbij iedereen volop kan fantaseren. En dat is precies waar Koperen Kees voor staat: Een plek waar iedereen kan schitteren op de manier waarop hij/zij dat graag wil. Een plek waar je jezelf kan zijn, maar ook vele anderen!

Theaterschool Koperen Kees geeft theaterlessen om samen te werken naar een voorstelling en er zijn korte cursussen. Door middel van spellessen, bewegingslessen en zanglessen wordt er gewerkt aan creativiteit, ontplooiing van talent en inleving, maar ook aan zelfvertrouwen, samenwerken, fysieke ontwikkeling, stemvorming en presentatie. En daarnaast is theater natuurlijk ook ontzettend leuk! Waar anders vind je gemene heksen, stoere ridders, oude opa’s, knappe prinsessen, gekke dieren, bazige juffen en sjieke koningen?

Aan iedereen wordt gedacht: Aan de allerkleinste, kinderen van 4 – 12 jaar, de jongeren van 12 t/m 18 en voor volwassenen. Ook voor de 65+ is er een eigen lesgroep. Buiten de reguliere groepen heeft ook de Buitengewoon groep een vaste plek binnen de theaterschool. Dit is een groep gemaakt voor en door mensen met een verstandelijke beperking.

Inmiddels is het nieuwe seizoen weer begonnen en zijn de jaargroepen gestart. Maar aanmelden kan nog steeds via hun eigen sociale media kanalen. Om iedereen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met het theater en de theaterschool werkt Koperen Kees ook nauw samen met het onderwijs en doet Koperen Kees veel binnen het sociaal domein. Lees hier alles over op hun website en via hun sociale media kanalen.

Koperen Kees is er voor iedereen en wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van al het moois wat theater kan brengen. Bezoek hun website om al het aanbod en de mogelijkheden te lezen: www.koperenkees.nl . Of volg hen via https://nl-nl.facebook.com/theaterschoolkoperenkees/